Deelnemer login

De HR-diensten van LeerMaatWerk

Als organisatie wil je blije medewerkers. Want blije medewerkers zijn productieve medewerkers en blije medewerkers blijven graag voor jouw organisatie werken. Daarom geef je dat ook mee aan je HR-afdeling. “Hou de medewerkers tevreden en haal eruit wat erin zit.” Je HR-afdeling zorgt dan voor bijvoorbeeld: de werving en selectie, de salarisadministratie en HR-beleid. Maar is dat nu wat jij bedoelt? LeerMaatWerk kan je helpen met de ontwikkeling naar Human Capital Engineering. In heldere ontwikkelstappen nemen wij jouw HR-afdeling mee. Door Human Capital Engineering benut je het hele potentieel van jouw menselijk kapitaal. 

info@leermaatwerk.nl

Leermaatwerk HR-diensten

Uw menselijk kapitaal is uw belangrijkste kapitaal en grootste concurrentiebasis.

De LeerMaatWerk HR-diensten op een rij.

Want niet alles hoeft en niet alles hoeft in één keer.

HR-Advies

HR-advies zorgvuldig, duidelijk en aangepast op de behoefte van de organisatie.

HR-interim

Met onze HR-interim diensten brengen wij organisaties verder. Op tactisch en strategisch niveau ondersteunen wij organisaties en helpen bij het zelfredzaam maken van het HR-team in de nieuwe situatie.

HR-instrumenten

Wij ontwikkelen HR-instrumenten op maat zodat u op de meest gebruiksvriendelijke manier het menselijk kapitaal kun beheren.

LEG ONS je HR vraagstuk voor!

Heb je behoefte aan ondersteuning bij HR-vraagstukken of misschien heb je  wel een interim HR-manager, HR-businesspartner of HR-adviseur nodig.  Ben je op zoek naar nieuw HR-instrumentarium. Misschien wil je gewoon even een rondje sparren onder het genot van een goede kop koffie.

Stel je vraag gerust.

LeerMaatWerk