Coaching.

Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen. Hoewel deze zin begrijpelijk is vinden wij dat coaching concreter moet zijn. Daarom sluiten wij met jou samen het LeerMaatWerk PaCt. In het LeerMaatWerk Pact staat concreet beschreven welke begeleiding wanneer plaatsvindt. Daarnaast staan er de concrete doelen en activiteiten in die wij en jij ondernemen om de coaching succesvol te maken.

Coaching? Het LeerMaatWerk PaCt!

LeerMaatWerk coaches helpen je met jouw persoonlijke groei, volgende carrière-stap of in de samenwerking met anderen. Ben je medewerker, ondernemer, manager of specialist? Er is altijd wel iets waarbij je hulp kunt gebruiken. Vaak is een gesprek met een collega, je partner of leidinggevenden een prima oplossing. In sommige gevallen is dat niet zo. Op die momenten kun je gebruikmaken van een LeerMaatWerk-coach. Samen sluit je het Persoonlijk advies & Coachtraject (PaCt). Een concreet coaching en adviestraject waarin duidelijke afspraken en doelen worden gesteld. Zo heb je concreet houvast en wordt coaching een duidelijke reis van A naar B.  

Coaching - Leadership
LeerMaatWerk leiderschap coaching

LeerMaatWerk coaches.

De coach is er om jou te ondersteunen. Een coach traject is hard werken ook voor jou. Als je doelen wilt bereiken zul je er energie in moeten stoppen. Dus wil jij persoonlijke groei, een volgende carrière-stap of verbeteren in de samenwerking met anderen. Dan is jouw coach er op het moment dat het nodig is. Samen vind je jouw route naar het doel. 
Natuurlijk zijn er andere coachvragen die niets te maken hebben met jou in een werkomgeving. Hiervoor heb je een lifecoach nodig. Dat is niet de expertise van LeerMaatWerk coaches.    

Leiderschap coaching een unieke methode in 1 dag.

Leiderschap coaching of executive coaching is er voor iedere leider die een coach zoekt en niet bang is voor eerlijke feedback en een confronterende blik in de spiegel.

Wil jij gecoached worden om jezelf, je team of organisatie te verbeteren of te veranderen? Ja? Step on the spot! Je LeerMaatWerk coach staat naast je.

Jij bepaalt welke ene dag uit jouw agenda je coach naast je staat

Leiderschap coaching of executive coaching

STEP ON THE SPOT

leiderschapschoaching executivecoaching

Naast je, open en eerlijk.

Leiderschap coaching of executive coaching heeft veel voordelen:

  • Andere perspectieven op jouw persoonlijke uitdagingen
  • Hulp bij besluitvaardigheid
  • Groei in persoonlijke effectiviteit
  • Groei van vertrouwen in eigen kunnen
  • Vergroten van productiviteit
  • Verbetering in werk en prive balans
  • Meer tevredenheid over jouw leiderschap

Dat Leiderschap coaching of executive coaching werkt blijkt uit verschillende studies waarin het effect van coaching onderzocht is.

“The results show that coaching has significant positive effects on all outcomes”. Volgens het onderzoek “Does coaching work”.
Bekijk hier het artikel. 

Leiderschapscoaching werkt!

Een dag met jouw coach in de spiegel kijken.

Samen met jouw coach kijk je naar de naalden van het Organisatie Resultaat Kompas. Je kijkt naar je koers en of je op koers bent. We reflecteren op hoe jij als leider, de spil, het kompas positief kan beïnvloeden door een betere balans en of effectiever gedrag. 

Leiderschapscoaching organisatie resultaat kompas

Sta je open voor de kritische vragen van een LeerMaatWerk coach?
Durf jij je één dag bloot te geven?

Ja, sta je op en durf jij? Klik op de button om contact op te nemen

 

Leiderschap coaching of executive coaching zonder oordelen.

Leiderschap coaching of executive coaching zonder oordelen, open en eerlijk want je coach kijkt naar je en jij naar je coach. Omdat je coach naast je staat en niet tegenover je. Met deze unieke methode van leiderschap coaching of executive coaching kijk he samen met je coach naar wat je verder brengt en wat je remt. Je coach is er om je te helpen, je een beter gevoel te geven en je succesvoller te laten zijn. Je coach is er niet om je werk voor je te doen of je besluiten voor je te nemen.

Men zegt over ons