LEIDERSCHAP CONTENT

LEIDERSCHAP IS VERANTWOORDELIJK VOOR HET RESULTAAT EN DE CULTUUR VAN EEN ORGANISATIE.

download hier onze tips, inzichten content over leiderschap.

white paper leiderschapsontwikkeling.

Leiderschapsontwikkeling bouwstenen

Leiderschapsontwikkeling moet anders

Leiderschapsontwikkeling is de laatste 20 jaar niet veranderd. Leiderschap is wel veranderd. Dus leiderschapsontwikkelling moet anders.

Battlefieldtour

Vanuit het zadel borchure

Vanuit het zadel is een inspirerende ontdekkingsreis naar jouw kracht als leidinggevende. Nee nee, geen zweverig traject doordrenkt van spirituele activiteiten en "tjakka momenten" maar een concreet en pakkend traject dat je oog in oog laat staan met je beste ik.

leiderschapschoaching executivecoaching

Leiderschapscoaching Executive coaching

Met deze unieke leiderschapscoaching methode kijken we samen naar wat je helpt en wat je remt. onder te oordelen, open en eerlijk kijk ik naar je, net als jij naar mij want ik sta naast je en niet tegenover je.

controleren en corrigeren

POSITIEVE GEVOELENS BIJ CONTROLEREN EN CORRIGEREN.

Als leidinggevende heb je als taak te controleren en te corrigeren, of je nu wilt of niet.  Controleren en corrigeren heeft vaak een negatieve klank en wordt vaak als negatief opgevat. Toch heb je als leidinggevende de eindverantwoordelijkheid in welke vorm dan ook en zul je wel moeten.

veranderen naar bottum up

Bottom-up begint van boven!

Veranderen is vaak het vernieuwen van procedures en het verleggen van verantwoordelijkheid. Daarbij komt het ook nog eigenaarschap en motivatie om de hoek kijken. Bottum-up is een veel gebezigde uitspraak. Maar vanzelf wordt er niets bottum-up. Daarvoor is verandering in leiderschap nodig.

TEAM CONTENT

EEN pure-smart-team heeft een hogere efficiëntie en rendement

download hier onze tips, inzichten content over teams en samenwerken

PURE SMART TEAM

Dilemmatraining PURE-SMART-TEAM

Door het samenwerken, saamhorigheid en groepsgevoel, kan een team meer bereiken dan de individuen samen. De kracht van het samenwerken ligt dus juist in het teamverband, in het samenwerken zelf.

HR CONTENT

HR is de verbindende schakel tussen bedrijfsdoelstellingen en Human Capital.

download hier onze tips, inzichten content over HR

HR-scenario's makkelijk door deze matrix matrix

De HR-sceario matrix maakt het HR-scenarios's overbodig.

Alle denkbare HR-scenario’s uitschrijven is niet (meer) nodig. Doordat de HR-strategie in de basis maar verandert door 2 economische kenmerken. Enerzijds het wel of niet beschikbaar zijn van talent en anderzijds de economische (in)stabiliteit waarin de organisatie zich bevindt. .