Onze meest gebruikte werkvormen in leiderschapsontwikkeling.

Leiderschapscoaching

Leiderschap betekent verantwoordelijkheid hebben en nemen. Iedere leider maakt daarin eigen keuzes en moet omgaan met de consequenties daarvan.  Leiderschapscoaching is een methode om de individuele uitdagingen het hoofd te helpen bieden.

LeerMaatWerk dilematraining

Dilemmatraining

In een groep met collega leidinggevende geconfronteerd worden met onbekende situatie met een nog onbekende oplossing. In z’n omgeving worden de competenties analyse, besluitvorming, communicatie, beïnvloeden en bemiddelen het best getraind.

modulair MD

modulair MD

Iedere manager moet zich ontwikkelen met de tijd mee te kunnen om toekomstige uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. Maar meer nog moet een manager zich ontwikkelen omdat zelf ontplooïng en zelfontwikkeling nooit stopt. Ook daarin is de manager het voorbeeld voor de mederwerker.

Battlefieldtour

Battlefieldtours

Wij hebben een militaire oorsprong en combineren het beste uit 2 werelden. Door te ervaren wat er in WOII heeft plaats gevonden en wat dat betekende voor de leider van toen ontstaat de mogelijkheid te reflecteren op de huidige situatie van een hedendaagse leider.

Vanuit het zadel

Voor leiders die in diverse klasjes al vaker de theorie hebben gehoord en zich toch verder willen ontwikkelen. Voor deze doelgroep is dit unieke 14 daagse traject. Geen lokalen, leren van andere ervaren leidinggevenden én
van jezelf.

Maatwerk

Iedereen heeft een ander vertrekpunt daarom zijn voor alle deelnemers de leerbeleving en de leerdoelen anders. Alles op maat voor de individu.

Alle leerfases inbegrepen

Om de transfer van leren of de leerwinst zo groot mogelijk te maken zijn alle leerfases, inbeelden, inzicht, indruk en inzet verwerkt in onze methode.

Relevant en praktijkgericht

Iedere deelnemer heeft zijn eigen omgeving. Door in die omgeving te gebruiken en in die omgeving te oefenen wordt de leerstof heel herkenbaar en toepasbaar.

Strategisch ontwikkelen

Door een ontwikkelcoach uit de eigen organisatie wordt de ontwikkeling direct gekoppeld aan de eigen omgeving en de organisatie doelen. Dat maakt ons leiderschapsontwikkeltraject een strategisch leiderschapsontwikkeltraject

Borging

We meten de kennisoverdracht en de competentie ontwikkeling van de deelnemer. Niet alleen door vragen en toetsen maar ook door proeves en praktijk opservaties. Zo wordt de ontwikkeling geborgd.

Geen stoffige lokalen

Onze leiderschap ontwikkeltrajecten spelen zich vooral buiten af. Tenminste voor 66% van de tijd. Geen stoffige lokalen dus.

Leiderschap maakt het verschil in

resultaat en cultuur

Ervaar het resultaat van
LeerMaatWerk leiderschap ontwikkeling!

Men zegt over ons

volg ons

LeerMaatWerk Human Capital Engineers