Management development is bovenal zelfontplooiing.

LeerMaatWerk is specialist op het gebied van maatwerk management development programma’s. Iedere manager is anders en heeft een ander en eigen ontwikkelbehoefte. Wij dagen elke deelnemer uit naar zichzelf te kijken en bieden een intensief maatwerkprogramma afgestemd op de individuele- en organisatie-behoeftes. We gebruiken de 70-20-10 methode om naadloos op jouw werk omstandigheden aan te sluiten. 

Modulair management development.

Wij hebben 22 management development modules ontwikkeld. Op basis van behoefte onderzoek stellen wij samen een programma op. De thema’s en onderwerpen stemmen wij af op de behoefte van de organisatie en het individu. Waardoor het programma precies past bij het management-team en beschikt over de juiste inhoud en accenten. 

mangement development skills en attitude

De balans tussen skills en attitude.

Een manager kan niet alleen leunen op kennis en vaardigheid, om effectief te zijn. Zijn gedrag tenminste zo belangrijk. In een ons traject brengen we daarom de balans aan tussen skills en attitude. We ontwikkelen alle competentie-componenten (kennis, vaardigheid en gedrag) van de nodige management competenties. Waarom? Om de toepasbaarheid op de werkvloer te vergroten. Competentiegericht ontwikkelen verkleint de kloof tussen theorie en praktijk. We werken opdrachtgericht op basis van theoretische onderbouwing. 

 

management development manager

Management development, de LeerMaatWerk methode.

Doordat wij management development verbinden aan de organisatie strategie spreken we liever van strategisch management development.  Bij  strategisch management development passen wij actieve leervormen toe zoals ‘training on the job’ en simulaties.
Wij staan met onze trajecten voor strategische doorontwikkeling van de manager en van de organisatie groei. Een strategisch management development traject is geen wedstrijd  wie kan het langst stilzitten in een stoffig lokaal en onderwijl naar een presentatie staren. Het staat juist garant voor toekomstgerichte dynamiek.

management development geen stoffige lokalen

De 22 management development modules.

pro activiteit

samenwerken

groepsdynamica

mezelf overwinnen

strategisch handelen

leiden, coachen en adviseren

beïnvloedingstechnieken

reflectie en reflecteren

omgaan met verandering

communicatie en gedrag

coachen in het werkveld

gedrag herkennen en analyseren

persoonlijke principes en kernwaarden

time management

presentatietechnieken

gesprekstechnieken basis

gesprekstechnieken gevorderd

plannen en organiseren

drijfverenanalyse

efficiënt communiceren

werken in projecten

communicatie & beïnvloeden

Men zegt over ons

LeerMaatWerk Human Capital Engineers

volg ons