Wat is van uit 't zadel

Vanuit ‘t zadel is een inspirerende ontdekkingsreis naar je eigen kracht. Nee nee geen spirituele activiteiten en “tjakka” momenten maar een concreet en pakkend leiderschap ontwikkeltraject dat je oog in oog doet staan met je beste ik.

Na de 2 daagse kennismaking bezoeken we om de 2 a 4 weken een provincie in Nederland. Die provincie staat metaforisch voor een Troachvraag.

“Ik volgde het 14 daags Vanuit het zadel traject. Ik voel me een beter mens en ben een betere leider.”

vanuit het zadel leiderschap ontwikkeltraject

"LEIDERSCHAP ONTWIKKELTRAJECT zonder stoffige lokalen"

Wat wil ik?

Wat drijft mij?

Wat motiveert mij?

Welke koers wil ik varen?

Hoe behoud ik koers?

Wat past bij mij?

Vanuit het zadel geeft antwoord 
op 12 troachvragen:

Hoe wil ik gezien worden?

Hoe word ik de beste versie van mijzelf?

Wat ben ik kapitein, stuurman of matroos?

Hoe groei ik?

Hoe beïnvloed ik?

Hoe wordt ik beïnvloed?

Doelgroep

Vanuit het zadel is een traject voor iedereen die zich op persoonlijk vlak wil ontwikkelen. De focus ligt hierbij op identiteit en gedrag (de beste versie van jezelf worden). Ben je bijvoorbeeld leidinggvende, dan ligt je focus op je leiderschapsgedrag in relatie met je eigen ik. Ben je sleutelfunctionaris (bijvoorbeeld HR of R&D) dan zal de focus meer liggen op “beïnvloeden en beïnvloed”worden. we denken bij vanuit het zadel niet zo zeer vanuit je functie maar stellen jou als persoon met jouw persoonlijke doelen centraal. Pas dan slaan we de brug naar je werk omgeving.

Twan & Rob

Twan en Rob zijn doorgewinterde trainer/coaches. Ze kennen het klappen van de zweep en hebben zelf ook diverse militair-leidinggevende -management- en directiefuncties bekleed. Zij weten als geen ander dat de traditionele wijze van leren een beperkt effect kent. 2 ex-leidinggevenden van Defensie en nu allebei actief binnen hetzelfde vak. Als deze 2 krachten samen komen, gebeurt er wat!

Uit onderzoek blijkt dat in de traditionele leermethodiek een maximale transfer wordt bereikt van 4%. Een ergernis die hen heeft gebracht bij de ontwikkeling van deze unieke formule.

Men zegt over ons

LeerMaatWerk Human Capital Engineers

volg ons